Deltoideus Massage & Rehab

Deltoideus Massage & Rehab är ett av många bolag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som Deltoideus Massage & Rehab finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Deltoideus Massage & Rehab är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-05-23.

Deltoideus Massage & Rehab som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-05-16. Men sedan 2001-05-23 så har Deltoideus Massage & Rehab varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Deltoideus Massage & Rehab så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Botkyrka arbetar för att bolag som Deltoideus Massage & Rehab ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Deltoideus Massage & Rehab. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Massage, muskuleringsbehandlingar, konsultationer, utbildning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Deltoideus Massage & Rehab är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Deltoideus Massage & Rehab och det är följande personer, Jonasson, Ulrika Anita som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Deltoideus Massage & Rehab är 700319-XXXX.