ROMAN Entreprenad

Enskild firma finns det flera av i Botkyrka och ROMAN Entreprenad är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ROMAN Entreprenad är ett av dem. Statusen för ROMAN Entreprenad är att Bolaget är aktivt.

ROMAN Entreprenad är ett Enskild firma och skapades 2003-05-15. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ROMAN Entreprenad ska trivas.

I Botkyrka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Allt inom städning Matlagning och catering kioskverksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ROMAN Entreprenad är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-20.

Idag är ROMAN Entreprenad och det finns flera verksamheter som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med ROMAN Entreprenad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8365000.

.

De som är på något sätt har med ROMAN Entreprenad är Ahmad, Ashfa som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ROMAN Entreprenad har 700321-XXXX som sitt organisationsnummer.