Nicke Bygg

Byggverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nicke Bygg vars bolagstyp är Enskild firma.

I Botkyrka så är Nicke Bygg ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1998-05-14 så skapades Nicke Bygg och företaget är har F-skattsedel Nicke Bygg har haft det sedan 1998-01-01.

Nicke Bygg är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

700508-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Nicke Bygg och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Nicke Bygg så går det att nå dem via telefon på 08-7786803 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nicke Bygg är Olsson, Per Nicklas som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .