Türkkan's Hårmix

Türkkan's Hårmix hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där Türkkan's Hårmix finns. I Botkyrka så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Türkkan's Hårmix tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Türkkan's Hårmix har haft sedan 2003-08-04. Türkkan's Hårmix har funnits sedan och 2003-08-04 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Türkkan's Hårmix så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Botkyrka arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Türkkan's Hårmix har idag 700520-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Türkkan's Hårmix

Hårklippning - dam, herr och barn.

I Türkkan's Hårmix så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Türkkan, Bayram som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .