SNIBYGG

SNIBYGG är ett företag som finns i Botkyrka. I SNIBYGG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kochanowski, Jerzy Piotr som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med SNIBYGG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå SNIBYGG på telefon 076-2382115.

Bygg, ombyggnad och snickeri.

Idag är SNIBYGG av bolagstypen Enskild firma.

SNIBYGG är ett av många företag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

SNIBYGG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-10-13 och SNIBYGG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-11-03.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SNIBYGG så är det följande:

SNIBYGG har 700609-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.