Neckera Ekologi

Enskild firma finns det flera av i Botkyrka och Neckera Ekologi är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Neckera Ekologi är ett av dem. Statusen för Neckera Ekologi är att Bolaget är aktivt.

Neckera Ekologi är ett Enskild firma och skapades 1994-06-03. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där företaget finns i jobbar för att företag som Neckera Ekologi ska trivas.

Neckera Ekologi är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Botkyrka så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom biologi, geovetenskap och miljö. T ex inventering, textframställning, bestämningsarbeten, kurser, föredrag, miljökonsekvensbeskrivningar och foto.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Neckera Ekologi är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Neckera Ekologi och det finns flera företag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Neckera Ekologi så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-929849.

.

De som är på något sätt har med Neckera Ekologi är Hylander, Nils Kristoffer som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Neckera Ekologi har 700623-XXXX som sitt organisationsnummer.