T.K.L - Bygg & Snickeri

Byggbransch såsom renovering och nyproduktion.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för T.K.L - Bygg & Snickeri vars bolagstyp är Enskild firma.

I Botkyrka så är T.K.L - Bygg & Snickeri ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 2003-02-10 så skapades T.K.L - Bygg & Snickeri och företaget är har F-skattsedel T.K.L - Bygg & Snickeri har haft det sedan 2003-03-06.

T.K.L - Bygg & Snickeri är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-03-06

700904-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Botkyrka.

Just nu är T.K.L - Bygg & Snickeri och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med T.K.L - Bygg & Snickeri så går det att nå dem via telefon på 08-53039435 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom T.K.L - Bygg & Snickeri är Löytty, Timo Kalevi som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .