Nova Zembla Konsult & Utbildning

700920-XXXX är organisationsnummer för företaget Nova Zembla Konsult & Utbildning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nova Zembla Konsult & Utbildning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Botkyrka som är den kommunen som Nova Zembla Konsult & Utbildning finns i.

Nova Zembla Konsult & Utbildning har varit registrerat sedan 2006-12-04 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nova Zembla Konsult & Utbildning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-09.

Nova Zembla Konsult & Utbildning är och det finns flera bolag i Botkyrka som också är .

Firmatecknare för Nova Zembla Konsult & Utbildning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nova Zembla Konsult & Utbildning så kan ni göra det på telefon genom 073-6386157 eller genom brev på följande adress:

Erbjuda dykutbildning och hjärt-lungräddningsutbildning samt utbildning i första hjälpen i form av kurser, kick-off dagar och teambuildingevent. Vidare kommer försäljning av dykutrustning samt försäljning av U W Imaging utrustningutrustning för undervattensfotografering.

Det finns olika personer som har en koppling med Nova Zembla Konsult & Utbildning och det är Henssen, Cecilia Lucia Anna som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,