SAXIGA EEVA

SAXIGA EEVA är ett av många verksamheter som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som SAXIGA EEVA finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

SAXIGA EEVA är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

SAXIGA EEVA som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1990-03-06. Men sedan 1996-01-01 så har SAXIGA EEVA varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SAXIGA EEVA så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Botkyrka arbetar för att verksamheter som SAXIGA EEVA ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för SAXIGA EEVA. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Hårvård

Firmatecknare för SAXIGA EEVA är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SAXIGA EEVA och det är följande personer, LAAMANEN, EVA LISA som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, LAAMANEN, PENTTI EELIS som är född 1935 och har titeln Prokurist,

Organisationsnummer för SAXIGA EEVA är 701018-XXXX.