M. N. Livs Ef

Livsmedelsbutik.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för M. N. Livs Ef vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Botkyrka så är M. N. Livs Ef en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 2007-01-26 så skapades M. N. Livs Ef och verksamheten är har F-skattsedel M. N. Livs Ef har haft det sedan 2007-01-25.

M. N. Livs Ef är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-25

710204-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Botkyrka.

Just nu är M. N. Livs Ef och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med M. N. Livs Ef så går det att nå dem via telefon på 073-6585834 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom M. N. Livs Ef är Naim, Maroun Gerges som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .