JKT Konsult

JKT Konsult hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där JKT Konsult finns. I Botkyrka så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. JKT Konsult tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket JKT Konsult har haft sedan 2005-12-01. JKT Konsult har funnits sedan och 2005-12-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till JKT Konsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-2590001.

Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

JKT Konsult har idag 710414-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för JKT Konsult

Hjälpa företag i säkerhetsbranschen med konsultation, rådgivning, projektering, dokumentation samt installation och driftsättning av deras säkerhetsanläggningar.

I JKT Konsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Timonen, Joni Kristian som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .