Solvalou Design & Consulting

I Stockholms län så finns Solvalou Design & Consulting. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Botkyrka här finns det många olika Enskild firma. Solvalou Design & Consulting tillhör bolagstypen "Enskild firma" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Solvalou Design & Consulting är ej momsregistretat och har organisationsnummer 710430-XXXX.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer).

Solvalou Design & Consulting är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Solvalou Design & Consulting så sitter följande personer i styrelsen: ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Grafisk formgivning, interaktiv design, multimedia och IT-konsulting avseende marknadsanpassning av företag och deras webb-, handels- och marknadsplatser på Internet. Målgruppsanalyserar, utvärderar och rekommenderar lämpliga Internetmedier, webbhotell och sökmotorer.