MK Aure Hygienstäd

MK Aure Hygienstäd är ett av många verksamheter som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som MK Aure Hygienstäd finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

MK Aure Hygienstäd som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-02-17. Men sedan 2006-05-17 så har MK Aure Hygienstäd varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MK Aure Hygienstäd så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Botkyrka arbetar för att verksamheter som MK Aure Hygienstäd ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för MK Aure Hygienstäd. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Städning, lokalvård, mindre byggarbete: reparationer, målning och trädgårdsarbete samt personaluthyrning och bemanning inom samma bransch.

Firmatecknare för MK Aure Hygienstäd är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MK Aure Hygienstäd och det är följande personer, de Armas Gonzales, Gustavo som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för MK Aure Hygienstäd är 710730-XXXX.