Riksbyggens Bostadsrättsförening Albyhus nr 1

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Albyhus nr 1 vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Botkyrka så är Riksbyggens Bostadsrättsförening Albyhus nr 1 ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 1986-05-05 så skapades Riksbyggens Bostadsrättsförening Albyhus nr 1 och företaget är har ej F-skattsedel.

716419-6110 är organisationsnummret för företaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Riksbyggens Bostadsrättsförening Albyhus nr 1 och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Albyhus nr 1 så går det att nå dem via telefon på 08-7721500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Riksbyggens Bostadsrättsförening Albyhus nr 1 är Gencer, Ibrahim Kemal som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Lars Helmer som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljeblad, Anna-Carin som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Määttä, Esko Tapio som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Peters, Lisbeth Ann-Marie som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Bahader, Ali som är född 1949 och har titeln SuppleantBahri, Mounira som är född 1965 och har titeln Suppleant, Brisfjord, Lars Erik som är född 1967 och har titeln Suppleant, Eriksson, Signe Kristina Maria som är född 1962 och har titeln SuppleantNieminen, Esa Jouni Kalevi som är född 1950 och har titeln Suppleant.