Solhöjdens Elektriska

I Stockholms län så finns Solhöjdens Elektriska. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Botkyrka här finns det många olika Enskild firma. Solhöjdens Elektriska tillhör bolagstypen "Enskild firma" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Solhöjdens Elektriska är momsregistrerat sedan2008-06-05 och har organisationsnummer 720301-XXXX.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-7511447.

Solhöjdens Elektriska är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2008-05-29.

I Solhöjdens Elektriska så sitter följande personer i styrelsen: ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: El och bygg installationer för privata och företagskunder.