Club Tech

Club Tech hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där Club Tech finns. I Botkyrka så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Club Tech tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Club Tech har haft sedan 2006-05-17. Club Tech har funnits sedan och 2002-01-21 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Club Tech så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7275172.

Botkyrka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Club Tech har idag 720306-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Club Tech

Konsultverksamhet för ljud och ljus samt försäljning och montering av kompletta disco utrustningar.

I Club Tech så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pitra, Vasilije som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .