Blackebergsvideo

I Stockholms län så finns Blackebergsvideo. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Botkyrka här finns det många olika Enskild firma. Blackebergsvideo tillhör bolagstypen "Enskild firma" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Blackebergsvideo är momsregistrerat sedan2007-05-31 och har organisationsnummer 720408-XXXX.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 073-9019060.

Blackebergsvideo är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-05-10.

I Blackebergsvideo så sitter följande personer i styrelsen: ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Spelbutik med försäljning av godis och uthyrning av video.