Mulisic Transport

Mulisic Transport är ett bolag som finns i Botkyrka. I Mulisic Transport finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mulisic, Almir som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mulisic Transport så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mulisic Transport på telefon .

Budbil.

Idag är Mulisic Transport av bolagstypen Enskild firma.

Mulisic Transport är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Mulisic Transport innehar ej F-skattsedel och Mulisic Transport är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mulisic Transport så är det följande:

Mulisic Transport har 721204-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.