Jimmys Byggservice

Jimmys Byggservice hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där Jimmys Byggservice finns. I Botkyrka så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Jimmys Byggservice tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Jimmys Byggservice har haft sedan 2007-03-29. Jimmys Byggservice har funnits sedan och 2007-04-06 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Jimmys Byggservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7215852.

Botkyrka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Jimmys Byggservice har idag 730501-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Jimmys Byggservice

Byggverksamhet samt handel med byggvaror och därmed förenlig verksamhet.

I Jimmys Byggservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafsson, Jimmy Henry som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .