Firma R. Häggren

I Botkyrka finns det ett Enskild firma som heter Firma R. Häggren. Det finns flera verksamheter som liknar Firma R. Häggren i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Firma R. Häggren är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-03-14 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2000-02-16 så har Firma R. Häggren varit registrerat och sedan 2000-03-14 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Firma R. Häggren och det finns fler verksamheter som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Firma R. Häggren så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Firma R. Häggren så kan ni göra det på 070-8391228.

Maskinist, mark och planering inom byggsektorn.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Häggren, Robert Gustav Erik som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Firma R. Häggren har 730501-XXXX som sitt organisationsnummer.