Adem Sari pizzeria

Adem Sari pizzeria är ett bolag som finns i Botkyrka. I Adem Sari pizzeria finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sari, Adem som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Adem Sari pizzeria så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Adem Sari pizzeria på telefon 08-53170899.

Pizzeria.

Idag är Adem Sari pizzeria av bolagstypen Enskild firma.

Adem Sari pizzeria är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Adem Sari pizzeria innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-05-06 och Adem Sari pizzeria är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-05-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Adem Sari pizzeria så är det följande:

Adem Sari pizzeria har 730529-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.