Star Plus

Enskild firma finns det flera av i Botkyrka och Star Plus är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Star Plus är ett av dem. Statusen för Star Plus är att Bolaget är aktivt.

Star Plus är ett Enskild firma och skapades 2004-06-08. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Botkyrka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Star Plus ska trivas.

Star Plus är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-06. I Botkyrka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konfektionshandel Budverksamhet Taxirörelse Blomsterförsäljni ng

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Star Plus är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-06.

Idag är Star Plus och det finns flera bolag som är det idag i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Star Plus så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7788951.

.

De som är på något sätt har med Star Plus är Dang, Surjeet Singh som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Star Plus har 730627-XXXX som sitt organisationsnummer.