Trix Allservice

730809-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Trix Allservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Trix Allservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Botkyrka som är den kommunen som Trix Allservice finns i.

Trix Allservice har varit registrerat sedan 2007-09-17 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Trix Allservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-28.

Trix Allservice är och det finns flera verksamheter i Botkyrka som också är .

Firmatecknare för Trix Allservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Trix Allservice så kan ni göra det på telefon genom 08-6073707 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsverksamhet företrädesvis byggnadsmåleri, glasmästeri, bilglas och bilservice.

Det finns olika personer som har en koppling med Trix Allservice och det är Åhnström, Hans Olof Jonas som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,