Sweden Hunt & Konferens

Sweden Hunt & Konferens är ett av många företag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som Sweden Hunt & Konferens finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sweden Hunt & Konferens som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-03-07.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sweden Hunt & Konferens så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Botkyrka arbetar för att företag som Sweden Hunt & Konferens ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Sweden Hunt & Konferens. Det finns flera företag i Stockholms län.

Arrangör samt förmedlare av jaktresor och företagskonferenser. kurs- och utbildningsverksamhet. försäljning av jaktrelaterade produkter.

Firmatecknare för Sweden Hunt & Konferens är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sweden Hunt & Konferens och det är följande personer, Ruzic, Dean Matijas Sava som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Sweden Hunt & Konferens är 730926-XXXX.