Abdulkadir celik

740420-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Abdulkadir celik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Abdulkadir celik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Botkyrka som är den kommunen som Abdulkadir celik finns i.

Abdulkadir celik har varit registrerat sedan 2006-04-05 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Abdulkadir celik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-16.

Abdulkadir celik är och det finns flera verksamheter i Botkyrka som också är .

Firmatecknare för Abdulkadir celik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Abdulkadir celik så kan ni göra det på telefon genom 073-5324255 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av pizza och sallad.

Det finns olika personer som har en koppling med Abdulkadir celik och det är Celik, Abdulkadir som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,