Jonas Friluftsmontage

Fastighetsservice och friluftsverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jonas Friluftsmontage vars bolagstyp är Enskild firma.

I Botkyrka så är Jonas Friluftsmontage ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 2003-12-03 så skapades Jonas Friluftsmontage och företaget är har F-skattsedel Jonas Friluftsmontage har haft det sedan 2007-07-30.

Jonas Friluftsmontage är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-09-06

740527-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Jonas Friluftsmontage och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Jonas Friluftsmontage så går det att nå dem via telefon på 073-9731533 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jonas Friluftsmontage är Gårder, Per Jonas som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .