Kassmyra Billackering

Kassmyra Billackering hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där Kassmyra Billackering finns. I Botkyrka så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Kassmyra Billackering tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Kassmyra Billackering har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Kassmyra Billackering så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Kassmyra Billackering har idag 741007-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Kassmyra Billackering

Billackering, handel med lack och lackering och utrustning. Bilplåtslageri, reparationer av och handel med krockade bilar. Mekansika reparationer och service av bilar. Rekonditionering av bilar. Biluthyrning. Bilförsäljning.

I Kassmyra Billackering så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Maric, Linda Marie som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .