Sandras Dig i fokus hud- och skönhetsvård

I Botkyrka finns det ett Enskild firma som heter Sandras Dig i fokus hud- och skönhetsvård. Det finns flera bolag som liknar Sandras Dig i fokus hud- och skönhetsvård i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sandras Dig i fokus hud- och skönhetsvård är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1996-08-14 så har Sandras Dig i fokus hud- och skönhetsvård varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Sandras Dig i fokus hud- och skönhetsvård och det finns fler bolag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Sandras Dig i fokus hud- och skönhetsvård så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Sandras Dig i fokus hud- och skönhetsvård så kan ni göra det på 08-7784460.

Hud- och skönhetsvård.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Kasagianis, Sandra som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Sandras Dig i fokus hud- och skönhetsvård har 741218-XXXX som sitt organisationsnummer.