Dora Daniel Städ o Bygg

I Stockholms län så finns Dora Daniel Städ o Bygg. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Botkyrka här finns det många olika Enskild firma. Dora Daniel Städ o Bygg tillhör bolagstypen "Enskild firma" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Dora Daniel Städ o Bygg är momsregistrerat sedan2007-09-27 och har organisationsnummer 750311-XXXX.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 073-9981875.

Dora Daniel Städ o Bygg är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-09-27.

I Dora Daniel Städ o Bygg så sitter följande personer i styrelsen: ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Företaget ska bedriva städ, bygg och trädgårdsarbete.