Botkyrka Körkortscenter

Botkyrka Körkortscenter är en verksamhet som finns i Botkyrka. I Botkyrka Körkortscenter finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ahmedi, Rezgar som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Botkyrka Körkortscenter så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Botkyrka Körkortscenter på telefon .

Trafikutbildning - trafikskola.

Idag är Botkyrka Körkortscenter av bolagstypen Enskild firma.

Botkyrka Körkortscenter är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Botkyrka Körkortscenter innehar ej F-skattsedel och Botkyrka Körkortscenter är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Botkyrka Körkortscenter så är det följande:

Botkyrka Körkortscenter har 750314-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.