HNRK HEAVY INDUSTRIES

750408-XXXX är organisationsnummer för företaget HNRK HEAVY INDUSTRIES. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HNRK HEAVY INDUSTRIES är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Botkyrka som är den kommunen som HNRK HEAVY INDUSTRIES finns i.

HNRK HEAVY INDUSTRIES har varit registrerat sedan 2009-03-10 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för HNRK HEAVY INDUSTRIES så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-03-05.

HNRK HEAVY INDUSTRIES är och det finns flera bolag i Botkyrka som också är .

Firmatecknare för HNRK HEAVY INDUSTRIES är följande:

Vill ni komma i kontakt med HNRK HEAVY INDUSTRIES så kan ni göra det på telefon genom 08-7786287 eller genom brev på följande adress:

Webbhotell och serverdrift. Hyr in mig i datahall och driftar egen egna servrar. Viss webbutveckling.

Det finns olika personer som har en koppling med HNRK HEAVY INDUSTRIES och det är Persson, Henrik Olof som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,