LJUCA'S TAXI

Taxiverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för LJUCA'S TAXI vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Botkyrka så är LJUCA'S TAXI en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 2010-02-09 så skapades LJUCA'S TAXI och verksamheten är har F-skattsedel LJUCA'S TAXI har haft det sedan 2010-02-16.

LJUCA'S TAXI är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2010-03-01

760516-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Botkyrka.

Just nu är LJUCA'S TAXI och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med LJUCA'S TAXI så går det att nå dem via telefon på 08-6423047 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom LJUCA'S TAXI är Ljuca, Suad som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .