MJ - Måleri & Renovering

MJ - Måleri & Renovering hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Botkyrka som är den kommunen där MJ - Måleri & Renovering finns. I Botkyrka så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. MJ - Måleri & Renovering tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har ej F-skatt. MJ - Måleri & Renovering har funnits sedan .

Vill ni skicka post till MJ - Måleri & Renovering så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Botkyrka arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

MJ - Måleri & Renovering har idag 760729-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för MJ - Måleri & Renovering

Bedriver måleri, renovering och service inom byggbranschen.

I MJ - Måleri & Renovering så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Maluenda Adasme, Gerardo Mauricio som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .