Lisa på språng

I Botkyrka finns det ett Enskild firma som heter Lisa på språng. Det finns flera bolag som liknar Lisa på språng i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Lisa på språng är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-08-09 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2004-08-24 så har Lisa på språng varit registrerat och sedan 2004-08-09 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Lisa på språng och det finns fler bolag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Lisa på språng så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Lisa på språng så kan ni göra det på 08-7784912.

Import, tillverkning och försäljning av smycken samt accessoarer och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Karlsson, Lisa Matilda som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Lisa på språng har 760821-XXXX som sitt organisationsnummer.