Svarta Anna

Frilansande illustratör och tecknare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svarta Anna vars bolagstyp är Enskild firma.

I Botkyrka så är Svarta Anna ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 2007-02-22 så skapades Svarta Anna och bolaget är har F-skattsedel Svarta Anna har haft det sedan 2007-02-08.

Svarta Anna är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-02-08

761112-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Svarta Anna och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Svarta Anna så går det att nå dem via telefon på 073-9751165 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svarta Anna är Schenk, Anna Ingeborg som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .