C'est la vie Home

I Botkyrka finns det ett Enskild firma som heter C'est la vie Home. Det finns flera företag som liknar C'est la vie Home i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

C'est la vie Home är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-11-03 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2005-09-20 så har C'est la vie Home varit registrerat och sedan 2005-11-03 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är C'est la vie Home och det finns fler företag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med C'est la vie Home så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med C'est la vie Home så kan ni göra det på 08-6411331.

Inredning, heminredning, design, styling, home staging, konsultation inom inredningsdesign, Handel med möbler och inredning. Trädgårdsdesign, skötsel av trädgård. Data IT: reparation, installation, support, konsultation av datorer och kringutrustning, utbildning i data IT.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Appelgren, Martin Peter Lennart som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

C'est la vie Home har 770511-XXXX som sitt organisationsnummer.