H. Johansson Teknisk Service

H. Johansson Teknisk Service är en verksamhet som finns i Botkyrka. I H. Johansson Teknisk Service finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Bo Håkan som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med H. Johansson Teknisk Service så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå H. Johansson Teknisk Service på telefon .

Service av el- och datateknisk utrustning.

Idag är H. Johansson Teknisk Service av bolagstypen Enskild firma.

H. Johansson Teknisk Service är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

H. Johansson Teknisk Service innehar ej F-skattsedel och H. Johansson Teknisk Service är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för H. Johansson Teknisk Service så är det följande:

H. Johansson Teknisk Service har 770920-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.