Scent of Egypt

Handel med kläder, möbler, heminredning, textilier och smycken.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Scent of Egypt vars bolagstyp är Enskild firma.

I Botkyrka så är Scent of Egypt ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 2005-04-04 så skapades Scent of Egypt och företaget är har ej F-skattsedel.

Scent of Egypt är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-08-05

771209-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Scent of Egypt och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Scent of Egypt så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Scent of Egypt är Gillman, Johan Sigurd Abdul Raheem som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .