Karossdoktorn

Karossdoktorn är ett av många företag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som Karossdoktorn finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Karossdoktorn är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2008-10-09.

Karossdoktorn som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-05-30. Men sedan 2008-12-04 så har Karossdoktorn varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Karossdoktorn så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-4865175.

Botkyrka arbetar för att företag som Karossdoktorn ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Karossdoktorn. Det finns flera företag i Stockholms län.

Bilskador, skadereparationer, lackering, rekonditionering, enklare båtskrovsreparationer, snickerilackering såsom köksluckor.

Firmatecknare för Karossdoktorn är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Karossdoktorn och det är följande personer, Turkulainen, Jani Severi som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Karossdoktorn är 781121-XXXX.