Noizegate Productions

I Botkyrka finns det ett Enskild firma som heter Noizegate Productions. Det finns flera verksamheter som liknar Noizegate Productions i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Noizegate Productions är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-05-22 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2003-04-24 så har Noizegate Productions varit registrerat och sedan 2003-06-07 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Noizegate Productions och det finns fler verksamheter som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Noizegate Productions så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Noizegate Productions så kan ni göra det på 070-5164516.

Produktion och utgivande av musiktidning. Frilansande journalistverksamhet. Konsultuppdrag inom reklam och media såsom hemsidor och annonsproduktion. Försäljning och distribution av tidningar, böcker och skivor. Bokningsagent manager för olika band och artister.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bransell, Karl Rickard som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Noizegate Productions har 790107-XXXX som sitt organisationsnummer.