Lindhuset

I Stockholms län så finns Lindhuset. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Botkyrka här finns det många olika Enskild firma. Lindhuset tillhör bolagstypen "Enskild firma" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Lindhuset är momsregistrerat sedan2005-08-01 och har organisationsnummer 790204-XXXX.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-53039137.

Lindhuset är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-06-03.

I Lindhuset så sitter följande personer i styrelsen: ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Produktion av långfilm, kortfilm och reklamfilm. Konsultation till andra filmproduktionsbolag samt redovisningstjänster inom främst film.