Elma Taxi

Taxiverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Elma Taxi vars bolagstyp är Enskild firma.

I Botkyrka så är Elma Taxi ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Botkyrka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Botkyrka och i Stockholms län. Redan 2007-06-20 så skapades Elma Taxi och företaget är har F-skattsedel Elma Taxi har haft det sedan 2007-06-21.

Elma Taxi är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-07-30

790314-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Botkyrka.

Just nu är Elma Taxi och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Elma Taxi så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Elma Taxi är Alomerovic, Adnan som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma, .