SKILLED

SKILLED är ett av många bolag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som SKILLED finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

SKILLED är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-01-02.

SKILLED som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-08-24. Men sedan 2001-01-02 så har SKILLED varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SKILLED så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-53024065.

Botkyrka arbetar för att bolag som SKILLED ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för SKILLED. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Bud och transport, bygg och anläggning samt motorcrosstränare.

Firmatecknare för SKILLED är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SKILLED och det är följande personer, Johansson, Karl Fredrik som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för SKILLED är 790316-XXXX.