Mc Allan Möbelsnickeri

790409-XXXX är organisationsnummer för företaget Mc Allan Möbelsnickeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mc Allan Möbelsnickeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Botkyrka som är den kommunen som Mc Allan Möbelsnickeri finns i.

Mc Allan Möbelsnickeri har varit registrerat sedan 2001-02-13 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-04-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mc Allan Möbelsnickeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-04-13.

Mc Allan Möbelsnickeri är och det finns flera bolag i Botkyrka som också är .

Firmatecknare för Mc Allan Möbelsnickeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mc Allan Möbelsnickeri så kan ni göra det på telefon genom 070-8989448 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning av husmodeller i trä, även annat modellsnickeri.

Det finns olika personer som har en koppling med Mc Allan Möbelsnickeri och det är Allansson, Mikael Carl-Fredrik som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma,