Viamir mode skor väskor

I Stockholms län så finns Viamir mode skor väskor. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Botkyrka här finns det många olika Enskild firma. Viamir mode skor väskor tillhör bolagstypen "Enskild firma" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Botkyrka jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Viamir mode skor väskor är momsregistrerat sedan2007-04-28 och har organisationsnummer 790818-XXXX.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 076-1964020.

Viamir mode skor väskor är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-04-28.

I Viamir mode skor väskor så sitter följande personer i styrelsen: ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Handel av mode skor och väskor som bedrivs på Bryggarvägen 5-7 i Tumba.