K.H.S Translations

K.H.S Translations är ett av många företag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som K.H.S Translations finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

K.H.S Translations är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-10-16.

K.H.S Translations som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-10-07. Men sedan 2003-10-30 så har K.H.S Translations varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på K.H.S Translations så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-9712659.

Botkyrka arbetar för att företag som K.H.S Translations ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för K.H.S Translations. Det finns flera företag i Stockholms län.

Översättning.

Firmatecknare för K.H.S Translations är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till K.H.S Translations och det är följande personer, Sund, Karin Helena som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för K.H.S Translations är 801216-XXXX.