Marianne Wetterqvist Konsult

I Botkyrka finns det ett Enskild firma som heter Marianne Wetterqvist Konsult. Det finns flera bolag som liknar Marianne Wetterqvist Konsult i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2006-03-28 så har Marianne Wetterqvist Konsult varit registrerat. Idag är Marianne Wetterqvist Konsult och det finns fler bolag som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Marianne Wetterqvist Konsult så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Marianne Wetterqvist Konsult så kan ni göra det på .

Föreläsningar, utställningar, personlig utveckling - workshops. Konsultverksamhet med materialförsäljning såsom tröjor med tryck och pins(små knappar att sätta på kläder, väskor).

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Grimhäll, Marianne Sara som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Marianne Wetterqvist Konsult har 810317-XXXX som sitt organisationsnummer.