Introvesting Solutions

Stockholms län

Information

Introvesting Solutions är en verksamhet som finns i Botkyrka. I Introvesting Solutions finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, John-Philip Leonard som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Introvesting Solutions så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Introvesting Solutions på telefon .

Ta fram mjukvarulösningar för kundens behov, vilket omfattar allt från specialiserad mjukvara till datorspel. Även generell konsult i form av ledning och rådgivning inom IT-branschen.

Idag är Introvesting Solutions av bolagstypen Enskild firma.

Introvesting Solutions är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Botkyrka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Introvesting Solutions innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-09-27 och Introvesting Solutions är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-09-27.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Introvesting Solutions så är det följande:

Introvesting Solutions har 810922-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.