Digisonic Productions

Digisonic Productions är ett av många företag som finns i Botkyrka. Det är nämligen den kommunen som Digisonic Productions finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Digisonic Productions är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-10-26.

Digisonic Productions som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-09-22. Men sedan 2006-10-26 så har Digisonic Productions varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Digisonic Productions så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-53183672.

Botkyrka arbetar för att företag som Digisonic Productions ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Digisonic Productions. Det finns flera företag i Stockholms län.

Ljudinspelning, ljudbearbetning, musikkomposition, ljudproduktion samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Digisonic Productions är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Digisonic Productions och det är följande personer, Lundin, Anders Tord som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Digisonic Productions är 820109-XXXX.