Rasmus Magnusson Golf

I Botkyrka finns det ett Enskild firma som heter Rasmus Magnusson Golf. Det finns flera verksamheter som liknar Rasmus Magnusson Golf i Stockholms län. Botkyrka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Rasmus Magnusson Golf är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-08-19 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2004-09-15 så har Rasmus Magnusson Golf varit registrerat och sedan 2004-08-19 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Rasmus Magnusson Golf och det finns fler verksamheter som är det i Botkyrka.

Vill man komma i kontakt med Rasmus Magnusson Golf så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Rasmus Magnusson Golf så kan ni göra det på 073-3440209.

Golf spel och lektioner

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Magnusson, Per Rasmus som är född 1983 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Rasmus Magnusson Golf har 830116-XXXX som sitt organisationsnummer.